Kosten

 

 Kosten
– Consult duurt meestal 45-60 minuten: 65 euro
– Twee personen per consult van 45-60 minuten 50 euro per persoon

De factuur krijgt u per mail nadat de behandeling heeft plaatsgevonden.

Een nota dient u zelf te declareren bij de zorgverzekering.

Zorgverzekering en wat wordt vergoed

Doordat ik lid ben van verschillende beroepsverenigingen NVA, Complementaire Kwaliteitstherapeuten (CK) en CAT-vergoedbaar worden de behandelingen die onder alternatieve geneeswijzen vallen vergoed vanuit uw aanvullende pakket, afhankelijk van uw zorgverzekering en uw pakket. Deze kosten gaan niet eerst van uw eigen bijdrage af.

Vergoeding acupunctuur via uw zorgverzekeraar mogelijk. Klik hier voor een vergoedingenoverzicht.

Vergoeding overige alternatieve therapieën via CAT en Complementaire kwaliteitstherapeuten kwaliteits therapeuten | complementaire kwaliteits therapeuten
Vergoeding kinesiologie Zorgwijzer Kinesiologie.
Vergoeding natuurgeneeskundige therapie Zorgwijzer Natuurgeneeskunde.

Als lid van Beroepsvereniging NVA, Nederlandse vereniging acupunctuur, voldoe ik aan de eisen van het beroepsprofiel voor acupunctuur therapeuten.
Als lid van Beroepsvereniging CAT Vergoedbaar en complementaire Kwaliteitstherapeute , voldoe ik aan de eisen van het beroepsprofiel voor natuurgeneeskundige therapeuten. 

Verhinderd?
Bel 06-36 20 41 13. Laat het mij uiterlijk 48 uur van tevoren weten, dan is er nog tijd om iemand op te roepen en hoef ik geen kosten in rekening te brengen. Afspraak vergeten, dan worden de consult kosten in rekening gebracht.